Service

Firma BLUE POWER SYSTEMS SRL dispune de ingineri si tehnicieni service foarte bine pregatiti care va vor remedia in cel mai scurt timp posibil orice defectiune la grupurile electrogene achizitionate de la noi precum si pentru alte tipuri de grupuri electrogene.

Pentru toate grupurile electrogene pe care le achizitionati de la BLUE POWER SYSTEMS SRL beneficiati de o perioada de garantie 12 luni cu posibilitatea extinderii la 24 luni.

Toate reparatiile se fac doar cu piese de schimb originale furnizate de catre producatorii grupurilor electrogene.

Pentru toate grupurile electrogene comercializate si instalate de noi asiguram service si mentenanta in garantie si  postgarantie. Avem incheiate contracte de mentenanta cu foarte multi dintre posesorii de grupuri electrogene (Carrefour, Real, Mobexpert, Imsat, Centre Comerciale, spitale, hoteluri si altii)  pentru intretinerea grupurilor electrogene SDMO dar si alte grupuri electrogene fabricate de alti producatori.

Dispunem de 3 masini de service in Bucuresti, cate una in Cluj, Sibiu si Timisoara, reusind astfel ca in cel mai scurt timp de la aparitia unei defectiuni la un grup electrogene o echipa de service sa ajunga la grupul respectiv luand toate masurile ca in cel mai scurt timp grupul electrogen sa fie repus in functiune.

Unitati Service in tara

Harta service

Masini service

Masina service Masina service

Pentru orice informatii in legatura cu problemele de service sau piese de schimb ne puteti contacta la:
Tel: 021.369.48.82
Fax: 021.369.48.80
Mobil: 0747.392.780
E-mail:

Game generatoare

Newsletter

Nume:
Prenume:
Email:

Suport

Echipa de ingineri si tehnicieni Blue Power Systems sta la dispozitia dumnevoastra oferind suport, asistenta tehnica si training pentru toata gama de generatoare comercializate dar si pentru alte game de generatoare.

mai multe informatii...

designed by